У лукашенка заявили, що чекають на приїзд путіна

У лукашенка заявили, що чекають на приїзд путіна

Укрінформ
У понеділок, 19 грудня, у мінськ для переговорів із самопроголошеним президентом олександром лукашенком прибуде президент росії володимир путін з великою урядовою делегацією.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Telegram-канал мінського режиму "Пул першого".

«Програма переговорів насичена. Спочатку – розмова у широкому складі. Участь у ній візьмуть глави держав, а також урядовці двох країн, керівники міністерств і відомств… Далі президенти продовжать переговори у форматі "сам на сам". Після – зроблять заяви та дадуть відповіді на запитання журналістів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, путін і лукашенко планують "обговорити процес реалізації прийнятих раніше союзних програм", зокрема, торговельно-економічне співробітництво та спільні проєкти "з акцентом на імпортозаміщення", співробітництво в енергетичній сфері, а також «спільні заходи реагування на нові виклики» у питаннях безпеки.

Як повідомляв Укрінформ, на початку грудня в мінськ літав міністр оборони рф сергій шойгу. Тоді з білоруссю підписали зміни до угоди про спільне забезпечення регіональної безпеки у військовій сфері. Тоді ж повідомлялося, що путін і лукашенко домовилися про зустріч у грудні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-