В Австрії затримали українця, який перебував у розшуку за шахрайство

В Австрії затримали українця, який перебував у розшуку за шахрайство

Укрінформ
Австрійська поліція затримала поблизу Зальцбурга 34-річного громадянина України, який перебував у міжнародному розшуку за вчинення ряду шахрайств Україні.

Як передає власний кореспондент Укрінформу, про це повідомили у неділю у поліції Зальцбурга.

"Вдень 19 листопада 2022 року співробітники поліції м. Брук затримали 34-річного українця, який перебував у розшуку за вчинення кількох серйозних шахрайств в Україні із загальним збитком понад 6 млн. євро", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що викриття українця, який перебував у міжнародному розшуку, відбулося випадково під час дорожнього контролю. Поліцейський патруль під час планової перевірки водіїв та транспортних засобів зупинив на трасі B311 автомобіль, у якому перебували троє дорослих та дитина.

"Також особистий огляд було проведено і щодо пасажира – українця, який перебував у розшуку. Поліцейські з'ясували, що стосовно 34-річного чоловіка видано міжнародний ордер на арешт", - повідомили у поліції.

Читайте також: У Нідерландах виявили шахрайство та помилки при видачі паспортів

Після затримання чоловіка було доставлено до пенітенціарного закладу у м.Зальцбург.

Ім’я та прізвище затриманого українця в поліції не розголошують.

Як повідомлялося, на початку листопада польські прикордонники з пункту пропуску "Краковець-Корчова" на українсько-польському кордоні затримали 33-річного українця, який перебував у міжнародному розшуку за кіберзлочинність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-