На місці падіння російської ракети у Польщі працюють фахівці

На місці падіння російської ракети у Польщі працюють фахівці

Фото
Укрінформ
Польська поліція показала фото з місця падіння ракети у селищі Пшеводув Грубешівського повіту, де зараз працюють спеціалісти.

Його виклало у Фейсбуці головне управління поліції Польщі, передає Укрінформ.

“У Пшеводуві, де стався вибух, поліція від самого початку охороняє територію. Поліцейські експерти, зокрема з Головного слідчого управління поліції, Центральної криміналістичної лабораторії поліції та кримінального управління Головного управління поліції спільно з іншими службами детально з’ясовують обставини надзвичайної події і збирають докази”,- йдеться у підписі під фотографією.

Читайте також: У небі Польщі було три літаки НАТО в момент падіння ракети виробництва рф - Defense Express

Як повідомлялося, у польському селищі Пшеводув Грубешівського повіту Люблінського воєводства, неподалік від українського кордону, внаслідок вибуху у вівторок загинули двоє людей. Інцидент стався біля зерносушарки близько 15:40 за місцевим часом.

Згодом у Варшаві підтвердили, що вибух стався в результаті падіння ракети російського виробництва, до МЗС було викликано посла росії.

Станом на сьогодні у Польщі та країнах НАТО тривають консультації з приводу того, як класифікувати цю подію і якою має бути реакція.

Фото: Polska Policja

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-