Міністр юстиції Туреччини озвучив дві можливі версії вибуху в Стамбулі

Міністр юстиції Туреччини озвучив дві можливі версії вибуху в Стамбулі

Укрінформ
Вибух на проспекті Незалежності в Стамбулі стався після того як на місці інциденту почала рух жінка, яка просиділа на одній з лавок в тому місці протягом 40 хвилин. Вибух міг статися внаслідок самопідриву бомби чи віддаленого підриву.

Про це розповів Міністр юстиції Туреччини Бекір Боздаг, повідомляє Укрінформ з посиланням на TRT Haber.

“Ми мали можливість послухати експертів, які були там на місці інциденту. У рамках сказаного можу сказати наступне. Там на одній із лавок більше 40 хвилин сиділа жінка, потім вона встає, а через хвилину-дві після підйому відбувається вибух... Є дві версії. У пакеті чи в сумці є механізм, який сам підривається, або хтось робить це віддалено. Все це зараз розслідується”, - повідомив міністр юстиції.

За його словами, розслідування триває. У т.ч. експерти намагаються встановити особу жінки, зображення якої є на відео з камер спостереження, а також що це за вибуховий пристрій, якій організації належить, з чого складається.

Читайте також: У Туреччині вважають, що теракт у Стамбулі могла вчинити жінка

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в центрі Стамбулу о 16.20 за місцевим часом (15.20 за київським - ред.) стався вибух, в результаті якого загинуло шестеро людей - четверо на місці вибуху, двоє в лікарні.

Фото: www.trthaber.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-