Майже 80% грузинів проти безвізового в'їзду росіян

Майже 80% грузинів проти безвізового в'їзду росіян

Опитування
Укрінформ
Згідно з дослідженням Міжнародного республіканського інституту (IRI), 78% опитаних громадян Грузії не підтримують вільний, безвізовий в'їзд громадян росії до цієї країни, а також те, що вони можуть реєструвати бізнес та купувати нерухомість.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Грузія Online.

Згідно з дослідженням, 14% опитаних підтримують вільний, безвізовий в'їзд громадян росії до Грузії, 8% - підтримують реєстрацію бізнесу росіянами в Грузії та 5% - підтримують купівлю громадянами росії нерухомості в Грузії.

4% опитаних не знають відповіді на запитання чи відмовляються надавати відповідь.

Дослідження Міжнародного республіканського інституту було проведено в Грузії в період з 13 вересня до 2 жовтня 2022 року від імені Центру досліджень Міжнародного республіканського інституту представником "Baltic Surveys"/The Gallup Organization, доктором Расою Алішаускене. Дані зібрані шляхом прямого інтерв'ювання.

Читайте також: Грузія заявила про підтримку України у війні на всіх платформах

Вибір охопив 1 500 респондентів, які мають право голосу. Дані були враховані відповідно до віку, статі, регіону та розміру поселення. Похибка становить +/-2.5%. Показник відклику – 74%. Дослідження стало можливим завдяки підтримці американського народу через Агенцію США з міжнародного розвитку (USAID).

Як повідомлялося, після оголошення мобілізації в рф до Грузії в'їхало близько 70 тисяч росіян.

Фото: EPA-EFE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-