Пелосі визнала, що напад на чоловіка вплине на її політичну кар’єру

Пелосі визнала, що напад на чоловіка вплине на її політичну кар’єру

Укрінформ
Спікерка Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі визнала, що напад на її чоловіка Пола позначиться на її рішенні стосовно подальшої політичної кар’єри.

Про це вона сказала в першому після інциденту інтерв’ю, оприлюдненому на сайті CNN, передає Укрінформ.

Ведучий запитав у Пелосі, чи прийняла вона рішення про те, що робитиме після виборів – з огляду на дискусії про її можливий вихід на пенсію, якщо демократи втратять більшість у Палаті представників.

«Спікерка сказала, що на це рішення вплине те, що сталося в останні тиждень-два», - зазначається в публікації.

При цьому ведучий уточнив, чи має вона на увазі, що напад на чоловіка матиме вплив на її майбутнє? «Так», - підтвердила Пелосі.

Читайте також: Поліція арештувала нападника на чоловіка Пелосі, він виявився прихильником Трампа

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці минулого місяця в приватний будинок сім’ї Ненсі Пелосі, яка очолює нижню палату Конгресу США і є третім за рангом чиновником у керівництві  держави, вдерся 42-річний незнайомець з молотком. Він вигукував «Де Ненсі?». Нападника зустрів 82-річний чоловік спікерки, який одразу зателефонував до служби порятунку 911.

Зловмисник ударив Пола Пелосі молотком. У лікарні потерпілому зробили операцію на черепі, а також лікували травми правої руки.

Нападника обвинувачують за шістьома пунктами, серед яких – замах на вбивство, крадіжка зі зломом, погрози члену сім’ї державного службовця.

Читайте також: Нападнику на будинок Ненсі Пелосі висунули офіційні звинувачення

У поліції зазначили, що, з'ясовуючи мотиви нападника, звернули увагу на профіль підозрюваного в інтернеті. В останніх публікаціях на кількох сайтах він висловив підтримку колишньому президенту Трампу та підтримав теорію змови QAnon. Дописи також включали посилання на «сатанинську педофілію», антисемітські висловлювання та критику жінок і трансгендерів.

Фото: ZACH GIBSON / MCT

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-