Папа Франциск знову закликав молитися за мир в Україні

Папа Франциск знову закликав молитися за мир в Україні

Укрінформ
Папа Римський Франциск знову закликав вірних не забувати в своїх молитвах про Україну та молитися за те, щоб у цій багатостраждальній країні скінчилася війна.

Як передає Укрінформ із посиланням на Vatican News, про це понтифік заявив на завершення свого першого візиту до Бахрейну під час зустрічі з єпископами та духовенством.

"І хочу не забути про молитву та просити вас молитися за багатостраждальну Україну, щоби скінчилася ця війна", – сказав Папа Франциск.

Він також зауважив, що протягом останніх місяців віряни багато моляться за мир.

Читайте також: Папа Франциск звернувся до світу: Політичні лідери граються з вогнем та ракетами

«У цьому контексті джерелом надії є підписана угода, що стосується ситуації в Ефіопії. Заохочую всіх підтримати ці зусилля задля тривалого миру, щоби з Божою допомогою і далі прямували дорогою діалогу, щоби народ якнайшвидше наново віднайшов спокійне та гідне життя», – сказав він.

Оскільки це був останній прилюдний захід у Бахрейні, Папа використав цю нагоду, щоби подякувати всім, хто сприяв організації подорожі, скерувавши окремі слова подяки Королю та владі Бахрейну.

Як повідомляв Укрінформ, Папа Римський Франциск, виступаючи на Бахрейнському міжконфесійному саміті, значну частину своєї промови присвятив ситуації з війнами у світі. Папа, зокрема, зазначив, що у світі, “яким керують вузькі інтереси та війни, релігійні лідери повинні подавати хороший приклад і взяти на себе зобов’язання заохочувати та допомагати нашій пораненій та враженій війною людській родині”.

Фото: vaticannews

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-