Літак в Іркутську впав через низьку якість ремонтних робіт - розвідка

Літак в Іркутську впав через низьку якість ремонтних робіт - розвідка

Укрінформ
Літак збройних сил російської федерації, що впав на житловий будинок в Іркутську, зазнав катастрофи через низьку якість проведених ремонтних робіт.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

“В результаті льотних випробовувань двох літаків Су-30СМ над іркутськом, один з них зазнав аварії та впав на житловий будинок. Екіпаж загинув. Відомо, що обидва літаки проходили випробовування після проведення ремонтних робіт. Один з них після виконання плану польоту приземлився на аеродромі, другий залишився в повітрі, а екіпаж 20 хвилин не виходив на зв’язок. Перший літак знову злетів та наблизився до аварійного судна. Пілоти візуально засвідчили, що екіпаж аварійного літака загинув, ймовірно через несправну кисневу систему. Після закінчення палива, несправний літак впав на житловий будинок в районі Ново-Леніно”, - ідеться в повідомленні.

В ГУР МО зазначили, що катастрофа російського літака пов’язана з низьким рівнем виконання ремонтних робіт. “В результаті під час польоту відбулась розгерметизація салону. Екіпаж не зміг катапультуватись, що призвело до загибелі обох пілотів. Ім’я одного із загиблих – Віктор Крюков”, - додали в розвідці.

Читайте також: На 8-й місяць війни Росія перейшла до оборони Курської області: дайджест пропаганди за 21-23 жовтня

Як повідомляв Укрінформ, 23 жовтня у росії проходили льотні випробування в Іркутську за участю двох військових літаків Су-30СМ, один із них разом з екіпажем упав на житловий будинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-