МЗС Молдови викрило брехню захарової стосовно інциденту біля посольства рф

МЗС Молдови викрило брехню захарової стосовно інциденту біля посольства рф

Укрінформ
Міністерство закордонних справ та європейської інтеграції Молдови спростувало заяву офіційного представника мзс рф марії захарової з приводу інциденту біля будівлі посольства росії в Кишиневі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NewsMaker.

"Три хвилини - рівно стільки тривав інцидент біля будівлі посольства росії у Кишиневі. Інформація, що правоохоронці не реагували протягом години, не відповідає реальності. І про це добре відомо посадовцям посольства, які на місці інциденту контактували із молдавськими правоохоронцями. Карабінери оперативно та професійно втрутилися, затримавши причетного до інциденту громадянина росії", - заявив представник МЗСЄІ Данієл Воде.

Він зазначив, що влада Молдови суворо дотримується положень Віденської конвенції.

Читайте також: Чому лавров почав раптом погрожувати Молдові

Раніше захарова заявила, що влада Молдови "навмисно не припинила акт вандалізму, вчинений стосовно посольства росії в Кишиневі".

Як повідомлялося, пізно увечері 7 жовтня на воротах посольства російської федерації в Молдові з'явився напис "путін – убивця". За даними поліції, до цього причетний 40-річний громадянин російської федерації. Стосовно чоловіка порушили кримінальну справу про вандалізм, він перебуває під підпискою про невиїзд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-