«Были холопами, стали рабами»: Пугачова відповіла своїм критикам у росії

«Были холопами, стали рабами»: Пугачова відповіла своїм критикам у росії

Укрінформ
російська співачка Алла Пугачова відповіла своїм критикам у рф, назвавши їх «рабами».

Віповідний пост вона опублікувала в Інстаграмі, передає Укрінформ.

«Боже мой! Какое счастье, что меня ненавидят те люди, которых я всегда терпеть не могла. Если бы я им нравилась, это значило бы, что я пела и жила зря. Причина ясна. Пусть скрежещут зубами. Были холопами, стали рабами», – написала Пугачова.

Раніше 18 вересня Алла Пугачова попросила мін'юст рф оголосити її «іноземним агентом» услід за її чоловіком, Максимом Галкіним, якого включили до реєстру «іноагентів» за день до цього. Пугачова назвала свого чоловіка «справжнім патріотом росії», який бажає своїй країні «мирного життя, свободи слова» і «припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі». Після цього поста на Пугачову поскаржилися в поліцію.

Читайте також: У рф визнали «іноагентами» журналістку Латиніну та історика Ейдельман

Наприкінці вересня джерела провладних ЗМІ повідомили, що Алла Пугачова, яка в серпні повернулася до росії, знову виїхала з країни. Інші джерела це поки що не підтверджували. Також повідомлялося, що Пугачова приїжджала в росію, щоб виставити на продаж нерухомість у селі Грязь у московській області. Концертний директор Пугачової відмовилася це коментувати.

Після повідомлень ЗМІ про можливий від'їзд Пугачової з росії на телецентрі «Останкіно» в москві з'явилося повідомлення, імовірно, адресоване Пугачовій: «Алла, так а на… ты вообще приезжала?». На кінотеатрі «Октябрь» на Арбаті з'явився цифровий банер із зображенням Пугачової та анонсом її виступів у Донецьку, Луганську, Маріуполі, Херсоні та Мелітополі.

Ці новини надходять на тлі повномасштабної російської агресії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-