Канада допоможе відбудувати залізничну інфраструктуру України

Канада допоможе відбудувати залізничну інфраструктуру України

Укрінформ
Канада на державному та приватному рівнях сприятиме у відбудові залізничної інфраструктури України.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це за підсумками зустрічі із міністром інфраструктури України заявив міністр транспорту Канади Омар Альгабра.

“Як ключовий союзник та партнер зусиль із відбудови України, уряд Канади залучить широке коло партнерів у промисловості та ланцюжках постачання, аби допомогти ухвалити поінформовані рішення щодо транспортування вантажів залізницею. Разом із нашими промисловими партнерами ми упевнимося в продовженні руху людей та товарів, критично важливих для підтримки добробуту українців”, - сказав Альгабра.

Читайте також: Канада не підтримує заборону на видачу віз росіянам

За його словами, уряди Канади та України разом з Укрзалізницею та Залізничною асоціацією Канади утворили робочу групу, покликану сприяти реконструкції української транспортної інфраструктури.

“Ґрунтуючись на значному досвіді компаній-операторів канадських залізниць у транспортуванні значної кількості вантажів та управлінні якісною вантажною залізничною системою, залізниці надаватимуть вказівки та рекомендації для розв'язання транспортних проблем” - пояснили у канадському мінтрансі.

Читайте також: Зеленський – Трюдо: Світ не має терпіти російський ядерний шантаж

Зауважимо, що зустріч відбулася у кулуарах 41-ої сесії Асамблеї Міжнародної організації цивільної авіації, яка проходить цими днями у Монреалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-