Для депортованих на Сахалін українців відкрили дільниці для голосування на псевдореферендумах

Для депортованих на Сахалін українців відкрили дільниці для голосування на псевдореферендумах

Укрінформ
Центр протидії дезінформації інформує про дезінформацію та маніпуляції, що супроводжують псевдореферендуми рф щодо входження Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей до складу росії.

Як передає Укрінформ, про це ЦПД повідомляє у Телеграмі.

Так, за даними ЦПД, у пунктах тимчасового розміщення для біженців у Сахалінській області та Камчатському краї почали роботу дільниці для голосування на так званих “референдумах”.

Також на тимчасово захопленій території Херсонської області на так звані “референдуми” женуть тих, хто працює на загарбників, а домівками інших їздять “члени комісій” разом із військовими рф.

Читайте також: Штати вже мають інформацію про цифри, які рф оголосить на псевдореферендумах

Крім того, всеросійський центр вивчення громадської думки (ВЦВГД) опублікував дані телефонного опитування жителів тимчасово захоплених територій, проведеного напередодні так званих “референдумів”, за результатами якого нібито 87-97% опитаних “голосуватимуть” за приєднання до рф.

У Воронежі провели мітинг на підтримку “референдумів”, для участі в якому з кожного факультету зібрали щонайменше 20 студентів місцевого університету.

Читайте також: Генштаб: На окупованих територіях обмежили виїзд через псевдореферендуми і мобілізацію

Тим часом колаборант кирило стремоусов 15 вересня заявив, що нібито 20% жителів Херсонської області підуть та проголосують за вступ до росії.

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня ватажки "л/днр" та колаборанти на захоплених росією територіях Херсонської і Запорізької областей оголосили так звані "референдуми про приєднання до росії" та призначили їх на 23-27 вересня.

Україна та лідери західних країн вже заявили, що будь-які російські псевдореферендуми в Україні будуть нелегітимними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-