Папа Франциск закликає молитися за український народ

Папа Франциск закликає молитися за український народ

Укрінформ
Папа Франциск закликав молитися за "мир на кожній землі, яка скроплена кров’ю через війну", не забуваючи при цьому про "багатостраждальний український народ".

Як передає Укрінформ із посиланням на Vatican News, про це Папа Римський заявив у неділю під час зустрічі з паломниками після повернення з Казахстану.

"Я засмучений нещодавніми бойовими діями між Азербайджаном і Вірменією. Висловлюю запевнення у моїй духовній близькості сім’ям загиблих, та закликаю сторони дотримуватися режиму припинення вогню, маючи на меті мирну угоду. Не забуваймо: мир можливий, коли мовчить зброя та починається діалог! І далі молімося за багатостраждальний український народ і за мир на кожній землі, яка скроплена кров’ю через війну", - заявив Папа Франциск.

Читайте також: Релігію не можна використовувати для виправдання війни – Папа Франциск

Як повідомляв Укрінформ, раніше Папа Римський Франциск заявив, що постачання зброї Україні для допомоги у її захисті від російської агресії може бути морально прийнятним політичним рішенням. Водночас Франциск закликав Київ бути відкритим для можливого діалогу.

Фото: Angelus (Vatican Media)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-