У росії випав з вікна та загинув голова ради директорів «Лукойлу»

У росії випав з вікна та загинув голова ради директорів «Лукойлу»

Укрінформ
Голова ради директорів російського "Лукойлу" Равіль Маганов загинув, випавши з вікна московської лікарні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на джерело.

«Сьогодні вранці Маганов випав з вікна палати ЦКЛ (Центральної клінічної лікарні – ред.). Від отриманих травм він помер», - сказав співрозмовник агентства.

Цю інформацію підтверджують інші російські ЗМІ, зокрема Телеграм-канал Mash. З його повідомлення випливає, що «Маганов викинувся з шостого поверху ЦКЛ», тобто вчинив самогубство. У правоохоронних органах Москви підтвердили держінформагентству ТАСС, що з вікна ЦКЛ випав та загинув чоловік, але його ім'я не названо.

Читайте також: Помер перший та єдиний президент срср Горбачов

У 1980-х роках Равіль Маганов працював у "Лангепаснафтогазі", який увійшов до складу "Лукойлу", створеного в 1991 році. Маганов - автор назви компанії "Лукойл". З 1993 року він входив до ради директорів «Лукойлу», у 2020 році очолив його. З 2006 року Маганов обіймав посаду першого виконавчого віцепрезидента компанії. Равіль Маганов - брат гендиректора іншої великої російської компанії "Татнафти" Наїля Маганова.

Після початку повномасштабної російської агресії проти України в росії пішла хвиля загадкових вбивств топ-менеджерів, топ-чиновників та великих бізнесменів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-