У російських школах запровадять щотижневі пропагандистські уроки - ЗМІ

У російських школах запровадять щотижневі пропагандистські уроки - ЗМІ

Укрінформ
У російських школах з 1 вересня з'являться уроки під назвою "Розмови про важливе" - з метою "зміцнення традиційних російських духовно-моральних цінностей".

Про це повідомляє видання "Важливі історії", передає Укрінформ.

На цих уроках, розрахованих на школярів з першого по 11 клас, дітям розповідатимуть про війну в Україні, патріотизм і любов до батьківщини. У школах навіть запровадять нову посаду: радника директора з виховної роботи.

«У новому навчальному році російським школярам щотижня розповідатимуть, що війна в Україні — приклад справжньої любові до країни та російського народу, а справжній патріот має завжди бути готовим померти за щастя Батьківщини», - пише видання, проаналізувавши методичні матеріали.

Як приклади "служіння вітчизні" та військових подвигів вчителям пропонується наводити історії російських військових, які беруть участь у війні проти України.

Читайте також: ЦПД викрив чергові російські фейки про «біолабораторії» в Україні

Міністерство освіти росії опублікувало методичні матеріали для проведення "розмов про важливе". На їх розробку було укладено контракт вартістю 22 млн рублів. А для підготовки вчителів Мінпросвіт створив у Rutube проєкт з відеолекціями.

Варто зазначити, що у рф закон "Про освіту" забороняє педагогам та освітнім закладам "використовувати освітню діяльність для політичної агітації, примусу учнів до прийняття політичних, релігійних або інших переконань".

Як повідомлялося, 24 лютого рф почала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють і бомблять міста та села України, вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-