Дали задню: Wizz Air відмовився від планів поновити рейси до москви

Дали задню: Wizz Air відмовився від планів поновити рейси до москви

Укрінформ
Авіакомпанія Wizz Air призупиняє плани щодо відновлення польотів з москви до Абу-Дабі (ОАЕ) через критику та заклики бойкотувати компанію.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters.

“Перевізник Wizz Air призупинив плани щодо відновлення польотів зі столиці росії москви в Абу-Дабі на тлі зростаючої критики з приводу рішення про відновлення польотів”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у своїй заяві щодо відкладення польотів компанія не згадує критику в соціальних мережах.

Читайте також: Wizz Air надасть 10 тисяч безкоштовних квитків біженцям з України, які летітимуть до Британії

Також авіакомпанія заявила, що рейсом буде керувати її підприємство з Абу-Дабі, яке є зареєстрованим перевізником в Об’єднаних Арабських Еміратах і працює відповідно до правил країни Перської затоки.

Як повідомляв Укрінформ, дочірня компанія Wizz Air в ОАЕ відновлює польоти з Абу-Дабі до росії. Авіакомпанія Wizz Air Abu Dhabi оголосила про відновлення польотів з Абу-Дабі до москви.

Заснована в грудні 2019 року, компанія є еміратською дочірньою компанією Wizz Air, яка базується в Угорщині. Wizz Air володіє 49% акцій, а контрольний пакет у 51% належить державній компанії ADQ.

Представник Wizz Air у своїй заяві сказав, що Wizz Air Abu Dhabi є національним перевізником ОАЕ і працює відповідно до національних правил і політики його країни.

Читайте також: Wizz Air скасувала всі рейси до рф та з неї на весь літній сезон

За його словами, авіакомпанія відновлює польоти в москву, щоб задовольнити попит пасажирів, котрі бажають літати з ОАЕ в росію і звідти. На сьогодні всі національні авіакомпанії ОАЕ виконують прямі рейси в росію.

Wizz Air Hungary і Wizz Air UK не виконують рейси в росію. Польоти у рф із ЄС та Великої Британії заборонені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-