Корпорація Tetra Pak повністю виходить з росії

Корпорація Tetra Pak повністю виходить з росії

Укрінформ
Шведсько-швейцарська корпорація Tetra Pak, яка є одним із найбільших світових виробників пакувальних матеріалів для харчової продукції, оголосила про повне виведення свого бізнесу з рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

«Компанія Tetra Pak сьогодні оголосила про припинення діяльності, що залишилася в росії. Це пов’язано з кумулятивним впливом обмежень на експорт до росії, що призводить до нестабільності ланцюжка поставок, у результаті чого у компанії не залишається іншого виходу, окрім як залишити країну», - заявили у компанії.

Раніше компанія Tetara Pak вже вирішила призупинити всі нові інвестиції та проєкти в росії, обмеживши діяльність лише підтримкою продуктів першої необхідності для клієнтів.

Читайте також: Найбільший у світі виробник вітрових турбін Vestas йде з росії

Зазначається, що Tetra Pak досягла угоди про передачу свого російського бізнесу місцевому менеджменту, після передачі прав власності нова компанія працюватиме як незалежна юридична особа під іншою назвою, не будучи афілійованою з Tetra Pak.

Tetra Pak залишає російський ринок після 62 років роботи.

Читайте також: Shell розриває співпрацю з Газпромом і виходить з Росії

Як повідомляв Укрінформ, з перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну міжнародні союзники та партнери запровадили жорсткі для російської економіки пакети санкцій, а також експортні обмеження. Сотні компаній оголосили про припинення роботи в рф і вихід зі спільних проєктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-