Залишайтеся близькими зі США та продовжуйте підтримку України: Джонсон дав поради наступнику

Залишайтеся близькими зі США та продовжуйте підтримку України: Джонсон дав поради наступнику

Укрінформ
Наступному прем’єр-міністру Великої Британії слід зберігати близькі відносини із США та продовжувати допомагати Україні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це у своїй прощальній промові у парламенті заявив колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

“Кілька останніх секунд я хочу використати, аби дати поради моєму наступнику, ким би він чи вона не виявилася. По-перше, залишайтеся близькими з американцями, заступайтеся за українців, свободу та демократію усюди”, - сказав Джонсон.

На його переконання, слід також “знизити податки та провести дерегуляцію усюди, де це можливо, аби зробити цю країну найкращим місцем для проживання й інвестування”. “Ми допомогли - я допоміг - провести цю країну крізь пандемію та врятувати іншу державу від варварства. Чесно кажучи, цього вже достатньо, аби піти. Місія наразі переважно виконана”, - зазначив Джонсон.

Читайте також: Парламент Британії не зміг оголосити вотум недовіри уряду Джонсона

Як повідомлялось, на початку вересня члени Консервативної партії визначаться зі своїм наступним главою, який автоматично стане прем’єр-міністром Великої Британії. Наразі на цю посаду претендують два кандидати: колишня очільниця МЗС Ліз Трасс і ексміністр фінансів Ріші Сунак.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-