У МЗС Ірану спростували інформацію про продаж сотень дронів росії

У МЗС Ірану спростували інформацію про продаж сотень дронів росії

Укрінформ
Речник Міністерства закордонних справ Ірану Насер Канаані заявив, що країна не продавала сотні власних дронів росії під час агресії рф проти України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МЗС Ірану.

«Речник Міністерства закордонних справ Ірану Насер Канаані відповів на запитання журналіста щодо висловлювань радника США з питань нацбезпеки щодо продажу Іраном росії нових вітчизняних технологій. Канаані сказав, що співпраця між Іраном і рф розпочалася ще до початку війни (рф – ред.) в Україні, і останнім часом у цьому питанні не відбулося жодних конкретних дій», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Штати можуть скасувати заборону продажу наступальної зброї Саудівській Аравії

Він додав, що позиція Ірану щодо війни рф з Україною є абсолютно чіткою і неодноразово офіційно заявлялася.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок,11 липня, під час брифінгу в Білому домі радник президента США з питань нацбезпеки Джейк Салліван заявив, що уряд Ірану готується вже невдовзі передати росії кілька сотень безпілотників, у тому числі здатних нести зброю, а також розпочати навчання російських військових вже цього місяця.

24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють та бомбардують міста та села України, катують та вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-