У росії донька путіна стала співголовою ради з імпортозаміщення

У росії донька путіна стала співголовою ради з імпортозаміщення

Укрінформ
Донька президента росії Катерина Тихонова стала співголовою координаційної ради з імпортозаміщення при російському союзі промисловців і підприємців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє РБК з посиланням на пресслужбу РСПП.

Другий співголова ради – голова РСПП Олександр Шохін. Рада створена для координації діяльності органів РСПП з питань імпортозаміщення, узагальнення успішних практик заміщення імпортного обладнання, створення цифрових сервісів для підтримки імпортозаміщення та формування законодавчих ініціатив.

Читайте також: Білий дім обіцяє, що путіну не вдасться досягти жодних намічених цілей в Україні

Тихонова керує фондом "Іннопрактика" (об'єднує Центр національного інтелектуального резерву при МДУ та фонд "Національний інтелектуальний розвиток"). Вона також є заступником директора Інституту математичних досліджень складних систем МДУ та головою Інституту перспективних досліджень проблем штучного інтелекту та інтелектуальних систем МДУ.

Офіційно у путіна та його колишньої дружини дві доньки – Марія та Катерина. Путін багато років приховує інформацію про них. За даними ЗМІ та розслідувачів, їх зараз звати Марія Воронцова та Катерина Тихонова.

Читайте також: Кваснєвський вважає, що путін не наважиться на загальну мобілізацію

Світові та російські ЗМІ називали Катерину Тихонову молодшою ​​донькою президента росії володимира путіна, численні джерела підтверджували це. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну США та Євросоюз запровадили санкції проти Тихонової та ще однієї доньки путіна Марії Воронцової. Кремль пообіцяв відповісти на санкції, тим самим фактично визнавши родинні зв'язки Тихонової та Воронцової з президентом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-