Військова вантажівка рф вилетіла у кювет біля білоруських Осиповичів

Військова вантажівка рф вилетіла у кювет біля білоруських Осиповичів

Фото
Укрінформ
Військова вантажівка рф вилетіла у кювет на трасі М5 біля білоруських Осиповичів. Колона з міткою «V» рухалася у напрямку Бобруйська – у бік України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Хартыя97.

У колоні було близько 10 одиниць техніки, серед яких: машини зв'язку на базі КамАЗ та тентовані вантажівки, деякі з них тягнуть генератори, а на одній прикріплений прапор СРСР.

Як повідомляв Укрінформ, білорусь передала під повний контроль росії аеродром "Зябрівка", росія готується до передачі зс білорусі ракетного озброєння.

лукашенко 3 липня заявив, що білорусь підтримує росію і будує з рф «союзну державу». За його словами, створено вже давно в союзі білорусі та росії «єдине угруповання збройних сил», а участь білорусі у "спецоперації" він визначив давно.

Читайте також: В Україні арештували ще 111 російських і білоруських вагонів на 80 мільйонів

росія 24 лютого розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Частина її армії вторглася в Україну з білорусі. Крім того, війська росії використовують територію білорусі для обстрілів України. Зокрема, в ніч проти 25 червня російські бомбардувальники завдали масованих ударів по Україні: шість літаків Ту-22М3 виконали пуски 12 крилатих ракет Х-22. За даними ГУР, російські бомбардувальники залишалися безпосередньо на території білорусі. Удари завдано по Київській, Чернігівській, Сумській областях. Також із білоруського повітряного простору російські літаки обстріляли Житомирщину, Львівщину та Чернігівщину.

Фото з сайту charter97.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-