Партизани на Луганщині розклеїли листівки з попередженнями для загарбників

Партизани на Луганщині розклеїли листівки з попередженнями для загарбників

Фото
Укрінформ
У Новопскові Луганської області підпільники розклеїли листівки з попередженнями для російських загарбників та місцевих колаборантів.

Про це у Фейсбуці повідомив Департамент міжнародної технічної допомоги Луганської облдержадміністрації.

«Партизани Луганської області нагадали окупантам та колаборантам у славному місті Новопсков, що на українській землі їх чекає тільки смерть. Луганська область не здається. Наші земляки чинять спротив ворогу та чекають на звільнення Луганщини. Новопсков – це Україна!», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, як обіцяють підпільники в одній з листівок: «Кожного колаборанта буде знайдено та покарано! Партизани Луганської області вам це обіцяють! Новопсков – це Україна!». «русский оккупант, здесь тебя ждет только смерть!», - попереджають в іншій.

Читайте також: В окупованому Криму розклеюють листівки «Газові вишки – це тільки початок»

Як повідомлялося, 24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військам. Станом на 27 червня українські захисники знищили близько 35 000 росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-