Мільярдер Майкл Блумберг очолив Раду з оборонних інновацій США

Мільярдер Майкл Блумберг очолив Раду з оборонних інновацій США

Укрінформ
Американський мільярдер, філантроп, голова агентства Bloomberg L.P., колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг очолив Раду з оборонних інновацій США, яка надає Пентагону рекомендації щодо новітніх розробок у оборонній сфері.

Церемонія приведення його до присяги відбулася в середу, повідомляє Укрінформ із посиланням на офіційне повідомлення Пентагона.

«На посаді голови Ради з оборонних інновацій Блумберг очолить групу відомих експертів та лідерів усієї інноваційної бази країни, які надаватимуть стратегічні ідеї й рекомендації щодо технологій та розробок з метою реалізації міністерством найвищих пріоритетів національної безпеки»,- зауважили в оборонному відомстві США.

Повідомляється, що до присяги нового голову Ради привів особисто глава Пентагону Ллойд Остін.

Читайте також: Команду Мінюсту США з розслідування воєнних злочинів в Україні очолить «мисливець на нацистів»

Блумберг у цьому зв’язку заявив, що інновації та адаптивність є «абсолютно вирішальними для будь-якої великої організації». Це особливо стосується Міністерства оборони США, яке є одним із найбільших та найскладніших у своєму функціонуванні та можливостях.

Як повідомлялося, Рада з оборонних інновацій забезпечує міністра, заступників міністра, а також інших високопоставлених керівників Міноборони США незалежними порадами, розрахунками й фаховими рекомендаціями. Вони спрямовані, передусім, на прискорення інноваційних розробок та посилення конкурентоспроможності в середовищі, орієнтованому на технології.

Фото: GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-