Азербайджан не продовжив дозвіл на роботу пропагандистам проросійського сайту sputnik – ЗМІ

Азербайджан не продовжив дозвіл на роботу пропагандистам проросійського сайту sputnik – ЗМІ

Укрінформ
Шеф-редакторка проросійського пропагандистського сайту «sputnik Азербайджан» Вероніка Антонова-Тризно найближчими днями має залишити Азербайджан – після того, як місцева влада відмовила їй у продовженні дозволу працювати на території країни

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє Oxu.Az.

Аналогічно відмовлено було і продюсеру пресцентру «sputnik Азербайджан» та чоловікові Антоновій-Тризно Антону Павлову. Обидва вони – громадяни білорусі.

Цю інформацію підтвердив начальник управління зв'язків із громадськістю Державної міграційної служби АР Ельнур Калантарлі. Він зазначив, що на звернення зазначених осіб щодо продовження дозволу на роботу було відмовлено.

При цьому автоматично анулюється і дозвіл на проживання в країні.

Читайте також: російські телеканали повинні бути заборонені в ЄС – Ткаченко

Відповідно до статті 62 Закону Азербайджану «Про адміністративне провадження» постанова вважається такою, що дійшла до адресата після закінчення 10 діб із дня її публікації в ЗМІ.

Як повідомляв Укрінформ, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що ЄС у межах шостого пакету санкцій погодив рішення про відключення трьох великих державних російських телеканалів – Rossiya24, TV center International, RTR Planeta.

Фото: Oxu.Az

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-