Влада росії заблокувала ще 12 сайтів

Влада росії заблокувала ще 12 сайтів

Укрінформ
роскомнагляд заблокував 12 сайтів, серед яких російська сторінка Вірменської служби Радіо Свобода та портал фінського національного мовника Yle, що має російськомовний варіант.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ТГ-канал "Роскомсвободы", яка моніторить реєстр забороненої в рф інформації.

За даними проєкту, рішення ухвалено на вимогу генпрокуратури росії. Обмеження доступу відбувається з усіма доменами та піддоменами.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни в Україні роскомнагляд заблокував Twitter, Facebook, Instagram, а також сайти десятків ЗМІ, зокрема Радіо Свобода, проєкт RFE/RL Крим. BBC, Deutsche Welle.

Читайте також: роскомнагляд заблокував сайт правозахисного центру «Меморіал»

28 травня роскомнагляд заблокував сайти служб Радіо Свобода у Казахстані, Таджикистані та Туркменістані – Радіо Азаттик, Радіо Озоді та Радіо Азатлик.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог робить масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Національна гвардія, сили Територіальної оборони та весь український народ ефективно опираються російським військам та завдають їм великих втрат.

Після початку війни світова спільнота запровадила проти росії масштабні санкції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-