У Британії застосували санкції проти трьох російських авіакомпаній

У Британії застосували санкції проти трьох російських авіакомпаній

Укрінформ
Уряд Великої Британії 19 травня запровадив обмежувальні заходи проти трьох російських авіаперевізників за вторгнення рф в Україну.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі уряду.

До санкційного списку були додані найбільша російська державна авіакомпанія "Аерофлот", авіакомпанії "Росія" та "Уральські авіалінії". Ці компанії тепер не зможуть продати свої невикористані, вигідні місця для посадок в аеропортах Великої Британії, що в свою чергу не дасть росії заробити приблизно 50 мільйонів фунтів стерлінгів.

«Поки путін продовжує свій наступ на Україну, ми продовжуватимемо наступ на російську економіку. Ми вже закрили наш повітряний простір для російських авіакомпаній. Сьогодні ми робимо наступний крок, згідно з яким вони не зможуть отримати готівку за свої прибуткові місця для посадок в наших аеропортах. Кожна економічна санкція посилює наше чітке послання путіну – ми не зупинимося, поки Україна не переможе», - заявила глава МЗС Ліз Трасс.

Читайте також: Британія ввела санкції проти найбільшого виробника сталі в рф, співвласником якого є Абрамович

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл.

Після початку війни світова спільнота запровадила проти росії масштабні санкції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-