Канада заборонила в'їзд майже тисячі росіянам, серед яких путін

Канада заборонила в'їзд майже тисячі росіянам, серед яких путін

Укрінформ
У відповідь на агресію рф проти України, уряд Канади заборонив в'їзд до країни майже тисячі росіянам, серед яких президент рф володимир путін.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр громадської безпеки Канади Марко Мендічіно у Tвітері.

«На тлі жорстокої атаки режиму путіна, Канада стоїть на стороні України. І ми притягнемо росію до відповідальності за її злочини. Тому ми оголосили, що забороняємо приблизно 1 000 росіянам, включаючи путіна та його спільників, в’їзд до Канади», - написав він.

Мендічіно додав, що всі особи, яким заборонений в’їзд до країни, вже потрапили під санкції Канади за свою роль у вторгненні рф в Україну.

«Це один із багатьох способів притягнення росії до відповідальності. Ми й надалі підтримуватимемо Україну в скрутний час. Ми забезпечимо, що відповідальні за незаконне, аморальне та іредентистське вторгнення в Україну не знайшли безпечного притулку в Канаді», - зазначив він.

Читайте також: Імперіалістична стратегія путіна має зазнати поразки – Бербок

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

США, Євросоюз та інші країни запровадили санкції проти рф, спрямовані на обмеження можливостей кремля до продовження війни.

Читайте також: Австралія запровадила санкції проти Киви та інших постачальників пропаганди рф

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-