Підмосков'я, Красноярськ, Бєлгород: у рф щодня - вибухи та пожежі

Підмосков'я, Красноярськ, Бєлгород: у рф щодня - вибухи та пожежі

Укрінформ
У російських містах відбуваються щоденні вибухи та пожежі. Зокрема, у підмосковному міському окрузі Богородський сталася пожежа на складі з підручниками та іншою поліграфічною продукцією.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє DW.

Площа займання становить 33 800 квадратних метрів, відбулося часткове обвалення конструкцій будівлі. Пожежа загрожує ще одному складу, розташованому за 10 метрів. НП присвоїли третій ранг з п'яти можливих. До гасіння залучено 109 пожежників і 37 одиниць техніки. Причини займання поки що невідомі. Деякі ЗМІ уточнюють, що горить склад російського монополіста з випуску підручників – видавництва «Освіта».

Також сталася пожежа в крайовому центрі Красноярську, повідомляє місцевий портал новин NGS24.ru. За його даними, в районі колишнього заводу медпрепаратів «Красфарма» пожежа розпочалася на складі поліетиленових відходів місцевого підприємства з випуску пластмасових виробів. Пізніше площа пожежі швидко зросла до 500 кв. метрів. На місце приїхали, як мінімум, 26 осіб та 6 одиниць спецтехніки. Також виїхала лабораторія Мінекології рф для вимірювання ступеня забруднення повітря.

У ніч на 3 травня у російському обласному центрі Бєлгород знову було чути вибухи та сирени спецмашин. Про їхнє походження поки що не відомо.

Читайте також: росія продовжує горіти: потужна пожежа охопила Сахалінську електростанцію

Як повідомляв Укрінформ, у росії тривають пожежі та вибухи. Раніше стався вибух на фармацевтичному підприємстві "Синтез" у російському обласному центрі Курган. У російській Бєлгородській області біля села Стара Нелідівка горів склад боєприпасів. У Твері згорів інститут, який розробляв ракети для армії рф, а в підмосковному місті Корольов, де розташовано ряд підприємств космічної та ракетної промисловості, сталася масштабна пожежа в одному з будинків промислової зони.

Напередодні, 1 травня, стався сильний вибух на Пермському пороховому заводі, який виробляє заряди до реактивних систем залпового вогню, комплексів ППО, заряди двигунів для авіаракет, стартово-розгінні системи крилатих ракет та ін. Троє людей загинуло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-