путіна чекає хірургічна операція, влада на деякий час може перейти патрушеву - The Sun

путіна чекає хірургічна операція, влада на деякий час може перейти патрушеву - The Sun

Укрінформ
президента рф путіна найближчим часом чекає оперативне втручання через онкологічне захворювання. На цей час управління країною може перейти до секретаря ради безпеки рф миколи патрушева.

Про це з посиланнями на інсайдерське джерело в кремлі повідомляє британське видання The Sun, передає Укрінформ.

«69-річний російський лідер може лягти під операційний ніж з переходом влади до 70-річного прибічника жорсткої лінії миколи патрушева, який є ключовим розробником стратегії війни та людиною, яка переконала путіна, що Київ заповнений неонацистами», - пише видання з посиланням на «інсайдера в кремлі».

Видання зазначає, що путін бореться з онкологією черевної порожнини та страждає на хворобу Паркінсона.

Читайте також: Російські загарбники відібрали медикаменти, які волонтери везли у Херсон

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін періодично зникає з публічного поля через проблеми зі здоров'ям і лікуванням. При цьому у поїздках його супроводжують великі бригади лікарів.

Згідно з розслідуванням про здоров'я російського лідера, опублікованим виданням «Проект» у текстовому та відеоваріанті, у путіна можуть бути проблеми із щитовидною залозою. Серед інших проблем зі здоров'ям президента рф згадується кульгавість, яка виявилася з 2012 року, яка може бути пов'язана з падінням з коня.

Західні спецслужби вважають, що поведінка російського президента путіна останнім часом дає підстави припустити, що у нього розлад мозку, спровокований деменцією, хворобою Паркінсона або дуже агресивною поведінкою через анаболічні стероїди, які використовуються для лікування раку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-