Прем'єр Грузії запевнив, що не дозволить нікому обійти санкції проти росії

Прем'єр Грузії запевнив, що не дозволить нікому обійти санкції проти росії

Укрінформ
Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що його уряд не дозволить жодній юридичній або фізичній особі, яка зазнала санкцій, вести незаконну діяльність на території країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє портал Новости-Грузия.

«Я хотів би чітко і недвозначно заявити про принципову позицію нашого уряду – уряд Грузії не дозволить жодній юридичній чи фізичній особі, яка зазнала санкцій, здійснювати незаконну діяльність на території Грузії або використати нашу територію для обходу санкцій. Це наша принципова позиція, яку переглянуто не буде», – заявив Гарібашвілі.

Очільник уряду наголосив, що з цього питання є тісна співпраця та координація з партнерами, і він хотів би «покласти край будь-яким спекуляціям на цій темі».

Як повідомляв Укрінформ, на початку квітня президент Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що країна бере участь у всіх міжнародних фінансових санкціях проти росії.

Читайте також: Міністр оборони Грузії закликав Україну «забути образи» та повернути посла

Проте вже за кілька днів Іраклій Гарібашвілі повідомив, що Грузія не запроваджуватиме економічні санкції проти росії через її вторгнення в Україну.

24 лютого президент росії путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли  українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни світу запровадили санкції проти країни-агресора. Багато компаній оголосили про припинення роботи в росії і вихід зі спільних проєктів.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-