По всьому кордону Придністров'я з Молдовою - черги з автомобілів

По всьому кордону Придністров'я з Молдовою - черги з автомобілів

Фото, відео
Укрінформ
Після інформації про вибухи у невизнаному Придністров'ї по всьому кордону з Молдовою спостерігаються автомобільні черги.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють телеграм-канал ТВВ Придністров'я.

Зазначається, що ймовірно, черги пов'язані зі зміненим режимом перевірки.

Також повідомляється, що на в'їзді до міст Придністров'я будуть встановлені блокпости.

Огляд автотранспорту та громадян у денний час матиме вибірковий характер, у нічний час контрольні заходи торкнуться кожного, хто в'їжджає до населеного пункту.

Силові структури переведені у посилений режим несення служби. Держадміністраціям доручено надавати правоохоронцям сприяння, повідомляє сайт президента.

«Червоний» рівень терористичної небезпеки, запроваджений у вівторок так званим Радбезом самопроголошеної держави, встановлений на 15 днів.

Також міські освітні заклади переведені до кінця навчального року на дистанційний режим навчання, а парад 9 травня буде скасований.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у придністровському регіоні біля селища Маяк повідомили про вибухи на радіотелецентрі.

Напередодні у будівлі міністерства державної безпеки самопроголошеного Придністров'я у Тирасполі сталася серія вибухів, жертв немає.

Читайте також: Молдова відреагувала на вибухи у Тирасполі: їхня ціль - привід для загострення у регіоні

Головне управління розвідки Міноборони України заявило, що вибухи у столиці невизнаної "Придністровської Молдавської республіки" (ПМР) – це спланована провокація російських спецслужб.

Так званий глава Придністров'я Вадим Красносельський заявив, що були зафіксовані три "терористичні атаки" - постраждали будівля МДБ у Тирасполі, військова частина в районі села Паркани та вежі радіотелецентру поблизу селища Маяк.

Президент Молдови Мая Санду у вівторок скликає засідання Вищої ради безпеки у зв'язку з інцидентами у придністровському регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-