У Японії зазнало аварії круїзне судно, 10 людей загинули

У Японії зазнало аварії круїзне судно, 10 людей загинули

Фото
Укрінформ
Круїзне судно «Кадзу I» зникло у водах біля берегів найпівнічнішої японської префектури Хоккайдо. 10 людей оголошено загиблими.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що судно вийшло з порту в море вранці 23 квітня для здійснення тригодинної екскурсії. Воно пропливало поблизу півострова Сіретоко, коли берегова охорона прийняла сигнал від екіпажу, що судно затоплює вода. 

Востаннє про нього чули приблизно через дві години, коли екіпаж зв'язався зі своїм оператором, щоб повідомити, що судно крениться під кутом 30 градусів. Всього на борту «Кадзу I» знаходилось 24 пасажири, включаючи двох дітей, а також два члени екіпажу.

На даний час 10 людей оголошено загиблими, серед них 7 чоловіків та 3 жінки. Пошуки людей тривають. Причини аварії поки що невідомі.

Води в цьому районі дуже холодні, лід, що дрейфує, можна побачити і у березні, а температура води зараз становить 2-3 градуси за Цельсієм. Лише через кілька хвилин у такій воді у людини починає затуманюватися свідомість.

Як повідомлялось, у Балтійському морі між данським островом Борнгольм та шведським містом Істад зіткнулися два вантажних судна, одне з них перевернулося.

Фото: Kyodo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-