У росії розглядають кадирова як наступника путіна - Центр протидії дезінформації

У росії розглядають кадирова як наступника путіна - Центр протидії дезінформації

Укрінформ
російське суспільство розглядає лідера Чечні рамзана кадирова як наступника володимира путіна на посаді президента.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при РНБО повідомляє у Телеграмі.

Сьогодні багато українських та опозиційних російських аналітиків сходяться на думці, що кадиров став не лише однією із найвпливовіших фігур влади в росії, а й розглядають його можливим президентом рф.

"Перегріті пропагандою росіяни вимагають ще більше крові в "спеціальній операції", адже вони так і не почули від влади пояснення, чому їх війська відступили з київського напрямку.

Також сильно збурила російське суспільство загибель флагманського крейсера "Москва". Рупори кремля натомість переконували, що крейсер загорівся сам, був дуже старий, а екіпаж евакуювали", - зазначають у ЦПД.

Нинішня політика кремля викликає дуже багато сумнівів, тому суспільство рф цілком серйозно розглядає наступником путіна чеченця кадирова.

"росія вже проходила цей сумний досвід, коли після правління леніна після всіх внутрішніх чвар до влади також прийшов не найрозумніший тиран, який також розмовляв російською з акцентом, - йосип сталін", - підкреслюють у ЦПД.

Читайте також: Вкрадені на Запоріжжі комбайни знайшлися у кадирова

Як повідомляв Укрінформ, секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що кадиров 3 лютого отримав від путіна план з ліквідації вищого українського керівництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-