путін завжди був охоплений почуттям образи та етнічного націоналізму - Обама

путін завжди був охоплений почуттям образи та етнічного націоналізму - Обама

Укрінформ
Кремлівський лідер володимир путін завжди мав почуття образи та був прихильний до ідей етнічного націоналізму і у війні з Україною проявив свою потворну сутність.

Таку думку висловив у програмі на телеканалі NBC колишній президент США Барак Обама, передає кореспондент Укрінформу.

За словами Обами, «путін завжди був нещадним як до свого народу, так і до інших. Він завжди був людиною, охопленою цим викривленим, спотвореним почуттям образи та етнічного націоналізму».

Він підкреслив, що це завжди було частиною путіна, і у війні з Україною він проявив цю потворну частку себе.

«Те, що ми побачили під час вторгнення в Україну, - це його безрозсудність, якої ви, можливо, не очікували вісім-десять років тому, але ця небезпека була завжди», - зауважив експрезидент США.

Обама також підкреслив, що для Сполучених Штатів важливо «не сприймати власну демократію як належне» та «стояти за тих, хто вірить у свободу й незалежність».

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-