У Нідерландах відбувся концерт-мітинг на підтримку України

У Нідерландах відбувся концерт-мітинг на підтримку України

Фото
Укрінформ
В Амстердамі відбувся концерт-мітинг, спрямований на підтримку України силою української музики, а також збір кошти для гуманітарної допомоги нашій державі. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє посольство України в Нідерландах.

“Перший Ukrainian Freedom Stage на площі Дам! Десятки українських музикантів закликають підтримати Україну силою української музики та голосів... Усі пожертви підуть на гуманітарну допомогу для України, особливо на підтримку дитячої лікарні "Охмадит" у Києві”, - йдеться в повідомленні. 

Акція відбулася в неділю, 10 квітня. Під час заходу поширювалася інформація про війну в Україні та відбувся виступ відомих виконавців джазової та попмузики.

Загалом у дійстві взяли участь близько 20 українських музикантів, які перебувають у Європі, а також близько тисячі людей. Серед них були й українці, які через війну покинути свої домівки.

Захід проходив за підтримки посольства України в Нідерландах, а також фундації "Українці в Нідерландах". Наступна акція має відбутися в Гаазі завтра.

Як повідомлялось, біля Собору святого Стефана у Відні у ввечері 10 квітня відбулася акція пам’яті жертв російського вторгнення в Україну. Під час неї запалили тисячу свічок у пам'ять про жертв російської агресії

Фото: Ольга Мовчан

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-