Близько 60 псковських десантників відмовилися їхати в Україну - росЗМІ

Близько 60 псковських десантників відмовилися їхати в Україну - росЗМІ

Укрінформ
Близько 60 псковських десантників відмовилися від участі у військових діях в Україні, деяким із військовослужбовців погрожують кримінальними справами.

Як передає Укрінформ, про це із посиланням на свої джерела повідомляє в ТГ-каналі опозиційне видання "Псковская губерния".

«Близько 60 військовослужбовців із пскова відмовилися їхати воювати на територію України, повідомляють наші джерела. Після перших днів війни вони були спочатку виведені на територію республіки білорусі, після чого повернулися до місця дислокації у псков. Наразі більшу частину з них звільняють, але деяким погрожують і кримінальними справами», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Осетини відмовились воювати в Україні: кажуть, командування відправляло їх на смерть

Раніше ЗМІ повідомляли про кілька випадків відмови воювати в Україні представників російських силових структур. Зокрема, стверджувалося, що накази командування відмовилися виконувати кубанські нацгвардійці та спецпризначенці з Хакасії.

Читайте також: російські силовики з трьох загонів ЗМОП відмовилися воювати в Україні

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. В Україні введено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-