Цивільний персонал армії рф жаліється на інфляцію, профспілки погрожують судами - розвідка

Цивільний персонал армії рф жаліється на інфляцію, профспілки погрожують судами - розвідка

Укрінформ
Цивільний персонал російської армії жаліється на інфляцію, профспілки погрожують судами.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони повідомляє у Телеграмі.

"Відсутність індексації заробітної плати в умовах прискореної до безпрецедентних значень інфляції відкриває вкрай негативний вплив на соціально-економічний, і, як наслідок, морально-психологічний вплив на цивільний персонал", йдеться в листі голови архангельського комітету "профспілки цивільного персоналу зс рф", - інформують у розвідці.

У ГУР зазначають, що на сьогодні у російському військово-промисловому комплексі починають назрівати соціальні збурення через стрімке падіння заробітків та рівня життя.

"Це логічний наслідок астрономічних витрат на війну та неможливості забезпечити стабільні надходження до бюджету через міжнародні санкції та падіння економіки", - підкреслюють розвідники.

Читайте також: У Міноборони заявили, що не виключають жодного сценарію продовження війни

"Профспілкові діячі зневірились у спробах вирішити питання на галузевому рівні. А отже, "у зв’язку з безрезультатністю численних письмових звернень на адресу міністерства оборони та уряду рф з питань підвищення рівня заробітної плати цивільного персоналу", пропонується звернення з цих питань до верховного суду рф. Основна вимога "зобов’язати уряд і міністерство оборони провести індексацію заробітної платні", - додають у розвідці.

Яким чином це допоможе наповнити російський бюджет, автори звернення не уточнюють.

"Цей випадок демонструє дієвість міжнародних економічних санкцій та неспроможність країни-окупанта вирішити соціально-економічні проблеми лише за рахунок внутрішніх ресурсів", - наголошують у ГУР.

Читайте також: російських військових, які чинили звірства в Бучі, повертають в Україну – розвідка

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Війська агресора обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Європейський Союз, США, інші країни застосували потужні санкції проти росії як країни-агресора.

Фото в тексті ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-