Розробник World of Tanks йде з росії та білорусі

Розробник World of Tanks йде з росії та білорусі

Укрінформ
Компанія Wargaming.net, яка, зокрема, є розробником популярної гри World of Tanks, заявила про вихід з ринку рф та білорусі.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві компанії, опублікованій у Фейсбуці.

«Компанія вирішила, що не буде володіти або керувати будь-яким бізнесом у росії та білорусі й залишить обидві країни», - заявили у Wargaming.

Компанія також розпочала процес закриття своєї студії в Мінську.

Зазначається, що з 31 березня компанія вже передала свій бізнес ігор у росії та білорусі місцевому управлінню Lesta Studio, яка більше не пов’язана з Wargaming.

«Попри масштабність цього рішення, ми як компанія впевнені в майбутньому нашого бізнесу і прагнемо надавати якісні ігри нашим гравцям», - заявили у Wargaming.

Як повідомляв Укрінформ, американський розробник відеоігор Epic Games заявив, що пожертвує свій прибуток з нового сезону гри Fortnite на підтримку України і лише за першу добу 20 березня зібрав $36 млн.

Росію залишили вже кілька сотень приватних компаній з різних частин світу.

24 лютого президент росії путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Європейський Союз, США, інші країни світу застосували потужні санкції проти росії як країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-