JYSK йде з російського ринку

JYSK йде з російського ринку

Укрінформ
Данська транснаціональна корпорація JYSK ухвалила рішення повністю розірвати бізнес з росією.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на відповідну заяву на сайті компанії.

«Усі магазини JYSK в Росії тимчасово закриті з 3 березня. Сьогодні JYSK оголошує, що закриття буде постійним, і що JYSK повністю виходить з росії. Після чотирьох тижнів тимчасового закриття магазинів JYSK в росії стало ясно, що JYSK закриється назавжди і повністю покине росію», – йдеться у заяві.

За словами президента і генерального директора JYSK Яна Бьоґа, у нинішній ситуації команда менеджменту та власники компанії не бачать альтернативи закриттю діяльності в росії.

Як зазначається, починаючи з 31 березня, магазини JYSK в росії тимчасово відкриються, щоб здійснити розпродаж товарів, що залишилися там. Після цього магазини будуть закриті назавжди. Співробітники JYSK отримають заробітну плату відповідно до місцевих правил у рамках закриття.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

З початку вторгнення росії в Україну понад 400 транснаціональних компаній припинили ведення бізнесу в росії й залишили її територію – від нафтових компаній до мережі McDonald’s.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-