Heineken йде з російського ринку

Heineken йде з російського ринку

Укрінформ
Нідерландська пивоварна корпорація Heineken йде з рф.

Як передає Укрінформ із посиланням на заяву компанії від 28 березня, бізнес передадуть новому власнику.

"Ми шоковані та глибоко засмучені, спостерігаючи, як війна в Україні продовжує розгортатися та посилюватися. Раніше ми оголосили, що Heineken припинив нові інвестиції та експорт до росії, припинив виробництво, продаж і рекламу бренду Heineken, а також оголосили, що не будемо приймати будь-якої вигоди або прибутку від нашого бізнесу в росії”, - йдеться у заяві.

В компанії дійшли висновку, що право власності Heineken на бізнес в росії більше не є стійким і життєздатним у нинішніх умовах. Тож вирішили залишити росію.

“Ми прагнемо впорядковано передати наш бізнес новому власнику у повній відповідності з міжнародним та місцевим законодавством. Щоб убезпечити наших співробітників, а також мінімізувати ризик націоналізації, ми дійшли висновку, що важливо продовжувати нещодавно скорочені операції протягом цього перехідного періоду”, - зазначається у заяві.

У компанії гарантували, що за будь-яких обставин заробітна плата 1 800 співробітникам буде виплачена до кінця 2022 року.

“Ми не отримаємо прибутку від будь-якої передачі права власності”, - підкреслюється у заяві.

Після завершення передачі Heineken більше не буде представлений в росії.

24 лютого російський президент путін оголосив про широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-