Санкції проти рф за останню добу: у Мінцифри назвали компанії

Санкції проти рф за останню добу: у Мінцифри назвали компанії

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України оприлюднило перелік санкцій, запроваджених світом проти російської федерації за останню добу.

Як передає Укрінформ, про це Мінцифри повідомляє в Телеграмі.

Так, зазначається, що Google припинив ліцензування російських Android-смартфонів.

Призупинили свої постачання до рф Nokia та американська корпорація Lexmark, яка спеціалізується на розробці й виготовленні пристроїв для друку та обробки зображень.

Найбільша банківська група Нідерландів ING Bank вирішила відмовитися від нових бізнес-контактів із будь-якими російськими чи білоруськими компаніями по всьому світу.

TikTok заборонив користувачам з росії викладати ролики, навіть за допомогою VPN.

Через усе сильніший тиск на морську торгівлю виробники суднових двигунів також розривають зв'язки з рф.

Найбільші японські банки, зокрема Mitsubishi UFJ, Sumitomo Mitsui та Mizuho, призупинили доларові транзакції з російським Сбербанком.

Бренд організатора азартних ігор Parimatch припинив співпрацю з росією і завершив всі юридичні та технічні процеси виведення франшизи.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

З перших днів вторгнення росії в Україну США, союзники та партнери запровадили жорсткі для російської економіки пакети санкцій. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-