Яхта російського мільярдера Абрамовича підійшла до берегів Туреччини – ЗМІ

Яхта російського мільярдера Абрамовича підійшла до берегів Туреччини – ЗМІ

Укрінформ
Супер'яхту російського олігарха Романа Абрамовича, який є у санкційному списку через російську агресію проти України, сфотографували біля берегів Датчі, що в провінції Мугла на південному заході Туреччини.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на турецький телеканал NTV.

Зазначається, що яхта My Solaris під прапором Бермудських островів, вартість якої 430 млн фунтів стерлінгів, прибула до берегів острова Фенер в районі Датчі близько 11.00 за місцевим часом (10.00 за київським). Її власником є олігарх Роман Абрамович. 

Чи перебуває він на борту яхти – невідомо. Минулого тижня Абрамовича бачили в стамбульському аеропорту, коли він прилетів з Тель-Авіва. Його приватний літак Gulfstream G650ER згодом вилетів зі Стамбула в Москву. Також невідомо, чи був Абрамович на його борту.

Як повідомлялося, Абрамович робив спроби виведення своїх активів з-під дії санкцій. Відповідно до британських санкцій, олігарх не має права в’їзду в країну попри те, що має британський паспорт. Згодом у Португалії було розпочато розслідування щодо того, яким чином Абрамович отримав паспорт цієї країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-