Під час поїздки в Європу цього тижня Байден відвідає Польщу – Білий дім

Під час поїздки в Європу цього тижня Байден відвідає Польщу – Білий дім

Укрінформ
Президент США Джо Байден відвідає Польщу під час поїздки до Європи в рамках термінових переговорів з НАТО та європейськими союзниками у зв’язку з війною росії проти України.

Про це передає Укрінформ з посиланням на повідомлення речниці Білого дому Джен Псакі.

Псакі зазначила, що спочатку Байден вирушить до Брюсселя, де зустрінеться із союзниками з НАТО, лідерами G7 та Європейського Cоюзу, «щоб обговорити міжнародні зусилля з підтримки України та накладення суворих та безпрецедентних санкцій на росію через її вторгнення».

За її словами, у п'ятницю, 25 березня, президент вирушить до Варшави, де проведе двосторонню зустріч із президентом Анджеєм Дудою. Там президент обговорить реагування Вашингтона та його союзників і партнерів «на гуманітарну кризу та кризу в галузі прав людини, яку спричинила невиправдана та неспровокована війна росії проти України», додала речниця.

Як повідомлялося, Байден візьме участь у саміті лідерів НАТО, а також у саміті Європейської ради та в зустрічі лідерів «Групи семи», на яких обговорюватимуться санкції щодо Росії та гуманітарні зусилля з підтримки українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-