У Румунії заблокували рахунки «Аэрофлоту»

У Румунії заблокували рахунки «Аэрофлоту»

Укрінформ
Національне агентство податкової адміністрації (ANAF) Румунії оголосило про блокування банківських рахунків місцевого представництва "Аэрофлоту".

Як повідомляє Росбалт, наказ ANAF опубліковано в Monitorul Oficial, де публікуються офіційні акти країни, передає Укрінформ.

У наказі зазначається, що обмеження запроваджено згідно з регламентом про обмежувальні заходи, «пов'язані з діями, які підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України». Також згадується той факт, що до правління «Аэрофлоту» входять Сергій Чемезов, Віталій Савельєв та Михайло Полубояринов, які перебувають у списку санкцій ЄС.

У результаті відомство заблокувало три рахунки представництва авіаперевізника у банку Raiffeisen. Як зазначається, це перша санкція, запроваджена у Румунії проти російської компанії.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.

Після початку війни росія зазнала масштабних та всебічних санкцій з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-