Глава МЗС Британії обговорить у Штатах подальший тиск на росію

Глава МЗС Британії обговорить у Штатах подальший тиск на росію

Укрінформ
Глава МЗС Британії Ліз Трасс прибула з візитом до США, де планує обговорити подальший тиск на росію та її президента володимира путіна.

Про це Трасс написала у Твітері, передає Укрінформ.

За її словами, криза довкола України є тривожним сигналом для вільного демократичного світу.

«Я у США, щоб далі посилювати підтримку для України, завдавати збитків (російській – ред.) економіці, яка фінансує військову машину путіна, та посилювати міжнародну ізоляцію росії. путіна потрібно притягти до відповідальності. путін має програти в Україні», - заявила вона.

Як повідомляв Укрінформ, раніше прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон заявив, що Росія збройною агресією в Україні порушила усі міжнародні стандарти і зараз немає можливості повернення з нею до нормальних відносин. Після перемоги над росією ця країна повинна буде повернути Україні всі загарбані території і виплатити репарації.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-