Дефіцит у Канаді: В Оттаві скінчилися українські прапори і символіка

Дефіцит у Канаді: В Оттаві скінчилися українські прапори і символіка

Відео
Укрінформ
В Оттаві скінчилися українські прапори, магазини не встигають поповнювати запаси

Через безпрецедентний попит у спеціалізованих магазинах Оттави закінчилася українська символіка.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це пише канадський суспільний мовник CBC News.

“Два магазини, які продають прапори та національну символіку в Оттаві, стверджують, що перевантажені попитом на українські прапори, оскільки місцеві жителі підтримують країну, на яку напала росія”, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що оттавчани масово скуповують не лише прапори, а й наліпки та значки із українською символікою.

За словами власника одного з магазинів Ела МакЛогліна, такий попит на символіку однієї держави - безпрецедентний, й минулого тижня він продав тисячі одиниць. Однак йому важко заробляти на чужому горі. “Це не той спосіб, яким би ми хотіли заробляти. Я би повернув усі кошти та втратив продажі, якби це допомогло уникнути всього цього, я був би радий так вчинити”, - сказав МакЛоглін.

Пета Томс, власниця магазину “Світ мап”, розташованого у столиці Канади, теж за тиждень розпродала увесь свій асортимент української символіки. на жаль, постачальник не зможе поповнити її склади ще протягом щонайменше півтора тижні. Аби допомогти українцям, Томс вирішила подвоїти усі благодійні внески на користь України, які роблять її відвідувачі. Досі вдалося зібрати більше 4 тис. дол.

Як повідомляв Укрінформ, у Торонто понад 10 тис. мешканців Канади взяли участь у мітингу на знак підтримки та солідарності з Україною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-