Путін підписав указ про обмеження на вивезення і ввезення продукції та сировини

Путін підписав указ про обмеження на вивезення і ввезення продукції та сировини

Укрінформ
Президент рф володимир путін підписав ще один антикризовий указ, цього разу про «спеціальні економічні заходи у сфері зовнішньоекономічної діяльності», в якому йдеться про заборону на ввезення або вивезення з росії продукції або сировини.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Інтерфакс.

Уточнюється, що уряд країни визначає перелік забороненої продукції або сировини і прописує відповідні їм обмеження. Кабмін рф у дводенний термін складе список іноземних держав, також необхідний для застосування зазначених заходів.

Документ також встановлює винятки для ввезення та вивезення з росії продукції або сировини для громадян російської федерації, іноземців та осіб без громадянства для особистого користування.

Цей указ підписано на додаток до заходів, передбачених двома попередніми указами президента Росії про «спеціальні економічні заходи» від 28 лютого та від 1 березня.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Після початку війни з Україною росія була піддана масштабним та всебічним санкціям з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-