McDonald’s закриває 850 ресторанів у росії

McDonald’s закриває 850 ресторанів у росії

Укрінформ
McDonald's закриє 850 своїх ресторанів у росії, оскільки не може ігнорувати "безглузді людські страждання", спричинені вторгненням володимира путіна в Україну. Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті американського гіганта швидкого харчування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті американського гіганта швидкого харчування.

Ресторани залишаться закритими тимчасово, але поки невідомо, коли вони повернуться до роботи.

"Конфлікт в Україні та гуманітарна криза в Європі завдали невимовних страждань невинним людям. Як Система ми приєднуємося до світу в засудженні агресії та насильства та молимось за мир", - йдеться у заяві.

McDonald's продовжує виплачувати своїм українським працівникам їх повну зарплату з моменту російського вторгнення. Компанія пожертвувала 5 мільйонів доларів у свій фонд допомоги працівникам. Також McDonald's продовжує підтримувати зусилля з надання допомоги, які проводить Міжнародний Червоний Хрест у регіоні.

Як зазначається, ця заява була надіслана електронною поштою співробітникам і франчайзі McDonald’s від генерального директора Кріса Кемпчинського.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Фото: inforesist.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-