ОАЕ скасували візи для українців

ОАЕ скасували візи для українців

Укрінформ
Об'єднані Арабські Емірати скасували візи для громадян України.

Як передає Укрінформ, про це Посольство України в ОАЕ повідомляє у Фейсбуці.

За інформацією Міністерства закордонних справ і міжнародного співробітництва ОАЕ, відновлено дію Меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України та урядом ОАЕ про взаємне скасування візових вимог.

Таким чином, усі громадяни України, які прибувають до ОАЕ, з 3 березня 2022 року мають право безвізового в’їзду і перебування на території Еміратів відповідно до положень вищезгаданого меморандуму.

Міністерство закордонних справ і міжнародного співробітництва ОАЕ додатково повідомило, що, враховуючи гуманітарні умови, в яких опинилися громадяни України, прийнято рішення про надання можливості громадянам України, які заїхали до Еміратів до 3 березня 2022 року, перебувати на території ОАЕ терміном до одного року за умови проходження відповідної процедури продовження перебування в ОАЕ (без сплати штрафів за перевищення терміну перебування на території ОАЕ).

Деталі щодо процедури продовження перебування в ОАЕ будуть повідомлені після їх отримання від еміратської сторони.

Як повідомляв Укрінформ, 1 березня Об’єднані Арабські Емірати призупиняють дію Меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України та урядом Об’єднаних Арабських Еміратів про взаємне скасування візових вимог.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-