ОАЕ тимчасово призупиняє «безвіз» з Україною

ОАЕ тимчасово призупиняє «безвіз» з Україною

Укрінформ
З 1 березня 2022 року Об’єднані Арабські Емірати тимчасово призупиняють дію Меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України та Урядом Об’єднаних Арабських Еміратів про взаємне скасування візових вимог.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє посольство України в ОАЕ у Фейсбуці.

«Відсьогодні громадяни України — пред’явники паспортів громадянина України для виїзду за кордон мають отримувати відповідну візу для візиту до ОАЕ», - заявили у дипмісії.

Тимчасове призупинення дії Меморандуму про взаєморозуміння не стосується тих громадян України, які вже перебувають на території ОАЕ.

Зазначається, що щодо громадян України, які прибули до ОАЕ з туристичною метою і не змогли повернутися в Україну через початок збройної агресії Російської Федерації, посольство додатково інформуватиме.

Меморандум про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України та Урядом Об’єднаних Арабських Еміратів про взаємне скасування візових вимог набув чинності 31 грудня 2017 року.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про тимчасове запровадження безвізового режиму для громадян іноземних держав, які бажають вступити до Інтернаціонального легіону оборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-